loader

Checkout

img-icon

BALIK DÜNYASI İç Midyeleri yıkayıp eriterek suyunu süzün. Bir kaba maden suyu, yumurta sarısı, un, tuz ve karbonatı koyup karıştırın.

Levrek Fırın

BALIK DÜNYASI Levrek Filetoları yıkayıp eriterek suyunu süzün.Bir kaba tuz, karabiber ve zeytinyağını koyup karıştırın…

Levrek-Izgara

BALIK DÜNYASI Levrek Filetoları yıkayıp eriterek suyunu süzün.Marine sosu için; bir kasede baharatları, zeytinyağını…

BALIK DÜNYASI Et Karideslerini suyun altında çözdürüp yıkayın ve suyunu süzün.Sarımsakları ince ince doğrayın.

Kalamar Tava

BALIK DÜNYASI Kalamarlarını yıkayıp eriterek suyunu süzün. Derin bir kaba kalamar, karbonat, şeker ve limonu …

Karides Güveç

Deniz kabuklularının belki de en lezzetli olanı ve her tarifte lezzeti ile kendini ön plana çıkaran karide…

banner